Welkom!

Hai!

Welkom op mijn blog, wat leuk dat je me gevonden hebt.

Ik ben dit blog begonnen omdat ik het leuk vind om te schrijven over verschillende onderwerpen. Doordat wij in het ICSI traject werden gelanceerd kwam ik er achter dat hier erg weinig over geschreven wordt, dus daar schrijf ik over. Inmiddels zijn we een hoop trajecten verder en een zoon rijker.

Mijn blogs gaan dus ook minder over het traject maar meer over het mama zijn van een peuter. Ik hoop dat je het leuk vind!

-Liefs Fockelien

bericht

Eén reactie op “Welkom!”

  1. Hey topper!!!
    Leuk je eerste blog! Super trots op je en ga natuurlijk al je blogs volgen en lezen!
    Liefs mar

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: