Eerste blogbericht

Hai!

Welkom op mijn blog, wat leuk dat je me gevonden hebt.

Ik ben dit blog begonnen omdat ik het leuk vind om te schrijven over verschillende onderwerpen. Ik heb een passie voor beauty en lifestyle. Mijn artikelen zullen hier dus ook op aansluiten. Van een goede lipstick tot interieur hacks….vanalles wat ik zelf ook leuk vind om over te lezen.

De tweede reden waarom ik dit blogs schrijf is om te schrijven over onze IVF-reis. Doordat ik ging zoeken aan het begin van ons traject kwam ik er achter dat ik bijna geen informatie kon vinden die aansloot bij onze situatie.
Regelmatig zal ik dus een update geven over hoe dit bij ons gaat.

Ik probeer regelmatig te uploaden dus houdt de site in de gaten!

-Liefs Fockelien

bericht

Een gedachte over “Eerste blogbericht

  1. Hey topper!!!
    Leuk je eerste blog! Super trots op je en ga natuurlijk al je blogs volgen en lezen!
    Liefs mar

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close