Clinique 7 day scrub cream

DSC01900

 

Doordat ik een enorm droge huid heb ben ik altijd een beetje voorzichtig met scrubs. Ik merkte dat mijn huid daar juist droger van wordt. Tot ik een tijdje geleden in de Douglas was, daar werd mij de Clinique 7 day scrub cream aangeraden juist omdat mijn huid zo droog is.

Deze scrub heeft een enorm fijne korrel waardoor deze dus juist geschikt is voor droge en gevoelige huidjes of om elke dag te gebruiken bij een normale of vette huid.

Het is een dikke witte creme die eigenlijk helemaal niet als scrub aanvoelt. Pas als je de creme uitsmeert voel je de korreltjes die inderdaad erg klein zijn.
De scrub reinigt je gezicht en voelt erg fris aan op je gezicht. Het is haast een soort mint gevoel als je hem op je gezicht smeert, echt koud en verfrissend.

DSC01901

Ik heb de eerste tube nu zo goed als leeg en kan je vertellen dat deze mij enorm goed bevallen is! De scrub reinigt het gezicht goed en is zeker niet te agressief. Ik gebruik de scrub één tot twee keer per week en merk een groot verschil in de conditie van mijn huid. Minder onzuiverheden en een heerlijk gladde schone huid. Ik gebruik de scrub onder de douche, meestal na het sporten omdat het dan lekker koud aanvoelt.

Ik had de scrub niet meegenomen op vakantie en kon meteen merken dat ik weer meer last van onzuiverheden kreeg en mijn huid vaak wat trekkerig aanvoelde. Bij thuiskomst twee dagen achter elkaar de scrub gebruikt en direct werd mijn gezicht weer frisser.

DSC01903

Het fijne aan Clinique vind ik dat alle producten 100% parfum vrij zijn waardoor er geen nadrukkelijke geur ontstaat en er geen onnodig product wordt toegevoegd.

Ik gebruik dagelijks ook de Clarifying Lotion om mijn gezicht te reinigen en de Moisture Surge Intense creme.

De scrub is bij Douglas te koop met een adviesprijs van €33,65

– Liefs Fockelien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close