Les Georgettes armband

foto 1

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik van mooie sieraden houdt. Ik vind het erg leuk om af te wisselen en doordat ik gevoelig bent voor bepaalde materialen investeer ik graag in goede stukken. Al mijn sieraden zijn zilver, staal of goldplated.
Doordat dit vaak niet de goedkoopste stukken zijn kies ik voor tijdloze stukken of die je juist kan veranderen. Wat ik het allerbelangrijkste vind is dat je ze dagelijks moet kunnen dragen, ik vind het zonde als je sieraden in je kast hebt liggen voor “die ene keer”.

Afgelopen zomer werd ik bij de juwelier geattendeerd op het merk Les Georgettes. Een mooie lijn armbanden van staal met een goldplated laag van 18kt er over heen.
De armbanden kunnen op zichzelf gedragen worden, maar er kan ook aan de binnenkant een leertje geplaatst worden waardoor je een kleur toevoegt aan de armband. Ik was eigenlijk meteen verkocht en besloot kado bonnen voor mijn verjaardag te vragen een paar weken later.

Voor mijn verjaardag kreeg ik bonnen en alvast één leertje. Het leuke aan de leertjes is dat ze twee kleuren hebben. Één aan de buitenkant en één aan de binnenkant. Je hebt dus bij één armband met leertje drie opties, binnenkant- buitenkant- en zonder leertje.

foto 2

Ik heb lang getwijfeld welke maat armband ik zou nemen. De armbanden zijn allemaal cuffs en dus aan te passen aan de omtrek van je pols. Ze hebben verschillende breedtes namelijk 14mm, 25mm en 40mm. Alle banden zijn er in goud, rosé en zilver. Ze hebben allemaal een verschillend ontwerp en zijn er met en zonder strass waardoor je dus eindeloze keuzes hebt.
Bij aanschaf van een armband krijg je een leertje kado en een kadobon om op de officiële site van Les Georgettes een gratis extra leertje te bestellen.
De armband en leertjes worden prachtig verpakt waardoor dit ook enorm leuk is om kado te krijgen. En wie wordt er nou niet blij van als iets mooi ingepakt is?

Uiteindelijk ben ik voor de 14mm breedte te gaan zodat deze ook te combineren is met andere sieraden.
Ik besloot om voor uiteenlopende kleuren qua leertjes te gaan zodat ik de armband overal bij kan combineren. Ik heb inmiddels drie verschillende leertjes:
– Lichtblauw en Fuchsia roze
– Perzik en Holograpic
– Geel en Zwart slagenprint

foto 3

 

De armband draagt lekker en valt niet zomaar van je arm af. Ook zitten de leertjes goed vast ook als je ze regelmatig wisselt.
De eerste aanschaf is wat hoger in prijs maar zodra je de armband hebt kan je voor weinig  de leertjes aanschaffen en oneindig combineren.
Enige jammere aan deze armband is dat je altijd nieuwe kleurtjes wilt hebben 😉

-Liefs Fockelien

 

Prijzen:
14mm – €79,-
25mm – €99,-
40mm – €119,-
Leertjes verschillen van prijs, gemiddeld €17,-
De armbanden zijn te koop bij verschillende juweliers, bol.com en Hudson’s Bay.
Mijn armband komt van Jan ten Hoor Hoogeveen

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close